Mağazanızın açılışını, kampanya broşürlerinizin tasarımından basımına ve Dağıtım dahil tüm aşamalarını titizlikle takip ediyoruz.

Balon süslemeleri, açılış kokteylleri, palyaçolar, şov ve animasyonlar gibi pek çok hizmetimizle mağaza açılışlarınızda sizlerle beraberiz. Gümbür gümbür ses getirecek açılışlarınız için profesyonel organizasyon şirketleri ile çalışmak dikkat etmeniz gereken en önemli noktadır. Açılış organizasyonlarının unutulmaz ve benzersiz olması, tüm aşamalarının eksiksiz tamamlanması için profesyonel ekibimize güvenin.

Firmamız bünyesinde sayısız açılış organizasyonuna imzamızı atmamızla bu hizmet alanında tecrübe ve uzmanlığımıza güveniyoruz. İstekleriniz doğrultusunda tanıtımınızı kaliteden ödün vermeyerek bir şölene çeviriyoruz. İstanbul açılış organizasyonları söz konusu olduğunda Yenice Organizasyon güvenle çalışabileceğiniz en önemli adres olacaktır.

 

Bütçenize en uygun Açılış Organizasyonu Fiyatları ve dilediğiniz açılış ve karşılama konseptini en doğru şekilde tespit etmek  bu süreçteki ilk aşamadır. Tüm bu aşamaların doğru analiz edilmesi için işinin ehli bir organizasyon firması ile çalışmak sorunsuz bir etkinlik ve tam memnuniyet içinde hizmet almanız için göz ardı edilmemesi gereken bir etkendir. Yenice organizasyon, müşterilerine en doğru hizmetin ve paket kapsamının tespiti için organizasyon başlangıcında ücretsiz danışmanlık sunmaktadır.